Ostokori

        

Uutiset

Urheiluseurat Ukrainan lasten tukena

Avuntarve on tällä hetkellä sotaa käyvässä Ukrainassa kova. Etenkin ukrainalaislapset tarvitsevat kriisin keskellä kipeästi apua. Lukuisat lapset ovat joutuneet pakenemaan kotoaan ja tuhannet ovat vaarassa loukkaantua.

Olemme jo usean vuoden ajan halunneet erilaisten tuotekampanjoidemme kautta tukea lasten ja nuorten urheilua, joten lapset ovat meille tässäkin tapauksessa erityisen luonteva tuen kohde. Siksi haluamme ojentaa auttavan kätemme yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa. Yhdistys on toiminut Ukrainassa jo vuodesta 2014 lähtien ja auttanut lapsia ja heidän perheitään niin Ukrainassa kuin naapurimaissa.

Urheiluseurat ovat tärkeitä yhteiskunnallisia toimijoita, jotka koskettavat valtavaa määrää suomalaisia. Nyt haluamme yhdistää tuon joukon apua tarvitsevien tukemiseen. Tarjoamme suomalaisille urheiluseuroille ja lajiliitoille vaivattoman tavan osallistua Ukrainan kriisistä kärsivien lapsien auttamiseen.

Olemme avanneet myyntikanavan, jonka kautta yksittäiset kuluttajat voivat tilata oman seuransa logolla varustettuja tukituotteita. Seuroille vaivattoman ja täysin kuluttoman kampanjan tuotot ohjataan Pelastakaa Lapset ry:n kautta apua tarvitseville.

Kampanjan kautta pystytään tukemaan lapsia siellä, missä hätä on tällä hetkellä suurin. Myyntituotoilla kriisin keskellä eläville lapsille pystytään järjestämään esimerkiksi ravintoa ja puhdasta vettä, hygieniatarvikkeita ja terveydenhoitoa, välttämättömiä perustarvikkeita sekä psykososiaalista tukea.

Myös kampanjainfojen ja –mainosten jakaminen on hyvä tapa osoittaa solidaarisuutta ja lisätä tietoisuutta avuntarpeesta.

Liity mukaan kampanjaan

Liity kampanjaan tästä


Lisätiedot

Ari Pekka Määttä, Suomen Urheilutekstiilit Oy

+358407526711

Heli Le, Pelastakaa Lapset ry

+358503533794

Jaa

Kaikki yhdestä paikasta

Nimestämme huolimatta meiltä saa muutakin kuin tekstiilituotteita. Kehittämämme palvelukokonaisuus kattaa useita eri tuoteryhmiä. Tarjoamme asiakkaillemme uusia toimintatapoja ja paljon tuotteita eri käyttötarpeisiin. Pyrimme tehostamaan seurojen tuotehankintoja ja ajankäyttöä sekä tukemaan varainhankintaa. Haluamme tarjota seuroille kaiken yhdestä paikasta.

Myös yritykset voivat tukea suomalaista urheilua tekemällä tuotehankintojaan meiltä. Yritykset voivat halutessaan ohjata ostojensa tuottoja esimerkiksi vähävaraisille juniorijoukkueille.

”Suomen Urheilutekstiilit huolehtii Länsi-Vantaan ylpeyden fanituotemyynnistä alusta loppuun – vaivatonta ja huoletonta, sillä homma toimii. Eikä pidä unohtaa loistavia kampanjoita ja saumatonta tapahtumayhteistyötä, joiden myötä spesiaalituotteet löytävät tiensä kannattajien käyttöön ja isompien turnaustemme mitalit ja pokaalit hoituvat palkintopöydälle sovitulla tavalla. Lämpimät suosittelut.”

  • Kim Ekroos / Toiminnanjohtaja, Vantaan Jalkapalloseura  ry.

Kasvava tuotetarjonta

Laajennamme tuotetarjontaamme jatkuvasti. Luotamme vain vahvoihin tuotemerkkeihin ja ylläpidämme toimintamme korkeaa laatua. Esittelemme tuotetarjontaamme muun muassa vaihtuvilla kuukausitärpeillä. Tutusta tarjontaamme ja ota rohkeasti yhteyttä.

Oletko tutustunut palveluihimme?

Meiltä löytyy paljon työkaluja seuroille. Tutustu palveluihimme ja helpota seura-arkeasi.

Ota yhteyttä

(+358) 45 78741552

Tilaa tekstiilit omalla painatuksella

Voit liittää painatuksen jokaiseen blankkoon tuotteeseen suoraan tuotekortista.

Turvallinen maksaminen

Verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osamaksu. Paytrail Oyj.

Matkahuollon pakettitoimitukset

XXS- ja Lähellä -paketit valitsemaasi noutopisteeseen seurannalla.

Noutopalvelu

Voit myös noutaa tuotteet toimistoltamme arkisin klo. 9-17 (ks. yhteystiedot!)

Painatus tekstiiliin?