Ostokori

        

Uutiset

Suomen Urheilutekstiilit ja Kiekko-Vantaa yhteistyöhön

Suomen Urheilutekstiilit Oy ja Kiekko-Vantaa ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Kolmen vuoden mittaisen sopimuksen myötä Suomen Urheilutekstiilit vastaa tulevina kausina Kiekko-Vantaan fanituotemyynnistä ja verkkokaupasta.

Vuonna 1994 perustettu Kiekko-Vantaa on vantaalainen jääkiekkoseura, joka pelaa alkavalla kaudella Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestiksessä. Tunnettuna vantaalaisena urheilubrändinä Kiekko-Vantaa on hieno lisä Suomen Urheilutekstilien kasvavaan yhteistyöseurojen joukkoon.

Suomen Urheilutekstiilit huolehtii sopimuskauden aikana myös Kiekko-Vantaan uusien fanituotteiden suunnittelusta yhdessä seuran kanssa. Osapuolten yhteisenä tavoitteena on tuoda markkinoille tyylikkäitä tuotteita, joita kannetaan ylpeästi myös arjessa katsomoiden ulkopuolella. Uusia tuotteita on saatavilla Kiekko-Vantaan kotiotteluiden yhteydessä Tikkurilan jäähallilta sekä ympäri vuorokauden uudesta verkkokaupasta. Kiekko-Vantaan fanituotteiden tilaaminen on nyt vaivattomampaa kuin koskaan.

Kiekko-Vantaan viestintäpäällikön Mikko Mannonen odottaa antoisaa yhteistyötä. Etenkin uusi verkkokauppa on tärkeä kehitysaskel seuran fanituotemyynnille.

– Hienoa, että nyt Kiekko-Vantaan fanituotteita saa hallin fanishopin lisäksi myös verkkokaupasta. Tätä on toivottu paljon meiltä. Meillä on faneja ympäri Suomen, joten haluamme palvella paremmin myös heitä. Vantaalaisuus on meille tärkeä arvo ja nyt pääsemme tekemään Vantaalla toimivan Suomen Urheilutekstiilit Oy:n kanssa pitkäjänteistä ja laadukasta yhteistyötä, Mannonen kiittelee.

Myös Suomen Urheilutekstiilien leirissä ollaan innoissaan alkavasta yhteistyöstä. Kiekko-Vantaan ystäville halutaan tarjota jatkossa yhä näyttävämpiä fanituotteita.

– Toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, joten tunnettuna vantaalaisena urheilubrändinä Kiekko-Vantaa on meille mieluisa yhteistyökumppani. Olemme jo suunnitelleet ensimmäisiä uusia tuotteita ja odotamme innolla yhteistyön käynnistymistä toden teolla. Tavoitteenamme on, että Kiekko-Vantaan fanituotteet näkyvät tulevilla kausilla yhä vahvemmin myös katukuvassa, Suomen Urheilutekstiilien Samu Liski sanoo.

  • Kiekko-Vantaa verkkokauppaan pääset tästä.

#lohimäärää

Jaa

Kaikki yhdestä paikasta

Nimestämme huolimatta meiltä saa muutakin kuin tekstiilituotteita. Kehittämämme palvelukokonaisuus kattaa useita eri tuoteryhmiä. Tarjoamme asiakkaillemme uusia toimintatapoja ja paljon tuotteita eri käyttötarpeisiin. Pyrimme tehostamaan seurojen tuotehankintoja ja ajankäyttöä sekä tukemaan varainhankintaa. Haluamme tarjota seuroille kaiken yhdestä paikasta.

Myös yritykset voivat tukea suomalaista urheilua tekemällä tuotehankintojaan meiltä. Yritykset voivat halutessaan ohjata ostojensa tuottoja esimerkiksi vähävaraisille juniorijoukkueille.

”Suomen Urheilutekstiilit huolehtii Länsi-Vantaan ylpeyden fanituotemyynnistä alusta loppuun – vaivatonta ja huoletonta, sillä homma toimii. Eikä pidä unohtaa loistavia kampanjoita ja saumatonta tapahtumayhteistyötä, joiden myötä spesiaalituotteet löytävät tiensä kannattajien käyttöön ja isompien turnaustemme mitalit ja pokaalit hoituvat palkintopöydälle sovitulla tavalla. Lämpimät suosittelut.”

  • Kim Ekroos / Toiminnanjohtaja, Vantaan Jalkapalloseura  ry.

Kasvava tuotetarjonta

Laajennamme tuotetarjontaamme jatkuvasti. Luotamme vain vahvoihin tuotemerkkeihin ja ylläpidämme toimintamme korkeaa laatua. Esittelemme tuotetarjontaamme muun muassa vaihtuvilla kuukausitärpeillä. Tutusta tarjontaamme ja ota rohkeasti yhteyttä.

Oletko tutustunut palveluihimme?

Meiltä löytyy paljon työkaluja seuroille. Tutustu palveluihimme ja helpota seura-arkeasi.

Ota yhteyttä

(+358) 45 78741552

Tilaa tekstiilit omalla painatuksella

Voit liittää painatuksen jokaiseen blankkoon tuotteeseen suoraan tuotekortista.

Turvallinen maksaminen

Verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osamaksu. Paytrail Oyj.

Matkahuollon pakettitoimitukset

XXS- ja Lähellä -paketit valitsemaasi noutopisteeseen seurannalla.

Noutopalvelu

Voit myös noutaa tuotteet toimistoltamme arkisin klo. 9-17 (ks. yhteystiedot!)

Painatus tekstiiliin?