Ostokori

        

Uutiset

Suomen Urheilutekstiilien uusi ilme

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme! Suomen Urheilutekstiilien uudet verkkosivut avattiin maaliskuussa 2022 ja niitä päivitetään säännöllisesti.

Tunnemme urheiluseuratoiminnan haasteet, joten seurojen arjen helpottaminen on ollut alusta lähtien toimintamme kantava ydinajatus. Haluamme vastata seurojen tarpeisiin mahdollisimman kattavasti ja vaivattomasti. Toimivien verkkosivujen avulla pystymme parantamaan palvelutasoamme entisestään.

Olemme uudistaneet ja laajentaneet myös toimitilojamme. Uudet erilliset varastointi- ja tuotantotilamme ovat olleet täydessä käytössä jo syksystä lähtien. Samalla uudistimme vanhan tilamme ilmeen. Uudet neuvottelu- ja asiakastilat ovat panostus sekä oman henkilöstömme että asiakkaiden viihtyvyyteen. Uudistetuissa tiloissamme on myös aiempaa enemmän esittelytilaa tuotteillemme.

Tuotantoomme olemme panostaneet hankkimalla uusia painatuslaitteita, joiden avulla pystymme takaamaan entistäkin parempaa painojälkeä ja palvelua. Toiminnan ja palvelun laatu ovat koko toimintamme kulmakivi.

Uutena toimintamallina tarjoamme yritykselle helpon tavan tukea suomalaista urheilua hankkimalla meiltä tarvitsemiaan työvaatteita tai liikelahjoja. Yrityksen halutessa jokaisesta ostosta ohjataan tuottoja yrityksen haluamalle urheiluseuralle, joukkueelle tai yksilöurheilijalla.

Jaa

Kaikki yhdestä paikasta

Nimestämme huolimatta meiltä saa muutakin kuin tekstiilituotteita. Kehittämämme palvelukokonaisuus kattaa useita eri tuoteryhmiä. Tarjoamme asiakkaillemme uusia toimintatapoja ja paljon tuotteita eri käyttötarpeisiin. Pyrimme tehostamaan seurojen tuotehankintoja ja ajankäyttöä sekä tukemaan varainhankintaa. Haluamme tarjota seuroille kaiken yhdestä paikasta.

Myös yritykset voivat tukea suomalaista urheilua tekemällä tuotehankintojaan meiltä. Yritykset voivat halutessaan ohjata ostojensa tuottoja esimerkiksi vähävaraisille juniorijoukkueille.

”Suomen Urheilutekstiilit huolehtii Länsi-Vantaan ylpeyden fanituotemyynnistä alusta loppuun – vaivatonta ja huoletonta, sillä homma toimii. Eikä pidä unohtaa loistavia kampanjoita ja saumatonta tapahtumayhteistyötä, joiden myötä spesiaalituotteet löytävät tiensä kannattajien käyttöön ja isompien turnaustemme mitalit ja pokaalit hoituvat palkintopöydälle sovitulla tavalla. Lämpimät suosittelut.”

  • Kim Ekroos / Toiminnanjohtaja, Vantaan Jalkapalloseura  ry.

Kasvava tuotetarjonta

Laajennamme tuotetarjontaamme jatkuvasti. Luotamme vain vahvoihin tuotemerkkeihin ja ylläpidämme toimintamme korkeaa laatua. Esittelemme tuotetarjontaamme muun muassa vaihtuvilla kuukausitärpeillä. Tutusta tarjontaamme ja ota rohkeasti yhteyttä.

Oletko tutustunut palveluihimme?

Meiltä löytyy paljon työkaluja seuroille. Tutustu palveluihimme ja helpota seura-arkeasi.

Ota yhteyttä

(+358) 45 78741552

Tilaa tekstiilit omalla painatuksella

Voit liittää painatuksen jokaiseen blankkoon tuotteeseen suoraan tuotekortista.

Turvallinen maksaminen

Verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osamaksu. Paytrail Oyj.

Matkahuollon pakettitoimitukset

XXS- ja Lähellä -paketit valitsemaasi noutopisteeseen seurannalla.

Noutopalvelu

Voit myös noutaa tuotteet toimistoltamme arkisin klo. 9-17 (ks. yhteystiedot!)

Painatus tekstiiliin?