Ostokori

        

Verkkokaupparatkaisut

Oletko tutustunut jo tuotteisiimme?

Meiltä löytyy paljon erilaisia tuotteita, joista varmasti löydät mitä etsit. Jos ei, niin teemme sen.

Ota yhteyttä

(+358) 45 78741552

Seuran oma myyntikanava

Digitalisoituminen jatkuu ja kehittyy edelleen nopealla tahdilla. Olemme omalta osaltamme auttamassa myös urheiluseuroja pysymään kehityksen kyydissä. Tuotteiden ja palveluiden hankkiminen verkosta lisääntyy jatkuvasti, toimivien ja tuottavien verkkokaupparatkaisujen kehittäminen onkin meille kunnia-asia. Toteutamme urheiluseuroille näyttävät ja hyvin toimivat kauppapaikat.

Tarjoamme kahta erilaista verkkokauppavaihtoehtoa. Voimme räätälöidä seuralle täysin oman verkkokaupan, joka toimii fanituotemyynnin lisäksi myös seuran sisäisenä tilauskanavana peliasuista lähtien. Kevyempänä vaihtoehtona tarjoamme muutaman tuotteen verkkokauppapaikkaa.

Verkkokauppapaikat ovat auki vuorokauden ympäri. Suurin osa tuotteista toteutetaan ”on-demand” –periaatteella eli tilausten mukaan, joten niihin ei tarvitse sitoa rahaa etukäteen. Isommissa määrissä teetettävien tuotteiden, kuten kudottujen tuotteiden osalta, sovimme tilauksista ja varastoinnista seuran kanssa erikseen.

Vaivatonta tuotemyyntiä

Verkkokaupparatkaisumme ovat seuran näkökulmasta automatisoituja. Vastaamme kaupan ylläpidosta, tilausten käsittelystä ja tuotteiden postituksesta. Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaalle Matkahuollon pakettilähetyksinä. Lisäksi tarjoamme noutomahdollisuutta toimipaikastamme.

“Verkkokaupparatkaisuissamme on keskiössä ehdottomasti sen helppous. Me hoidamme puolestanne kauppapaikan, tuotesuunnittelun, tuotteiden valmistuksen, tilauskäsittelyn ja asiakaspalvelun. Meille on erittäin tärkeää että asiakkaamme voivat keskittää aikansa päivittäiseen seuratoimintaan.”

Verkkokaupat

Meidän tekemiämme verkkokauppoja

Heräsikö kysymyksiä verkkokaupparatkaisuista?

Olemme koonneet yleisimpiä meille esitettyjä kysymyksiä.

Vastaus:

Emme. Tarjoamme mielellämme verkkokaupparatkaisujamme myös muillekin. Varsinkin täysin oma verkkokauppa soveltuu monelle verkossa myynnistä kiinnostuneelle.

Vastaus:

Täysin oma verkkokauppa on paikallaan, kun kyseessä on kaikki tuotteet, myös seuravarusteet, käsittävä kokonaisuus. Myös pelkille fanituotteille kannattaa tehdä oma sivusto, mikäli seura on aktiivinen verkkokauppamyynnin ja tuotteiden markkinoinnin suhteen. Verkkokauppapaikka sivuiltamme kannattaa valita esimerkiksi kampanjoiden jälkimyyntiin tai kun myytäviä tuotteita on vain muutamia. Neuvomme teitä valitsemaan juuri tarpeitanne vastaavan ratkaisun.

Vastaus:

Kyllä. Tuotetarjontamme kasvaa jatkuvasti. Seuran toimihenkilöt voivat tilata omilla tunnuksillaan verkkokaupasta viirejä, kylmäpusseja, mitaleita ja paljon muuta. Räätälöimme kullekin seuralle heidän tarpeitaan vastaavan tuotetarjonnan.

Vastaus:

Verkkokauppa toimii kaikista tehokkaimmin, jos sinne pyritään keskittämään suurin osa seuran jäsenistön ja toimihenkilöiden tarvitsemista tuotteista. Näin kaupankäynti on huomattavasti aktiivisempaan, kun tilaaja saa kaiken yhdestä osoitteesta vaivattomasti.

Vastaus:

Ei tarvitse. Palvelemme asiakkaitamme myös henkilökohtaisesti päivittäin. Jos haluat tilata jotain muita tuotteita kuin mistä olemme sopineet ja ne eivät ole suoraan tilattavissa verkon kautta, ole yhteydessä meihin. Verkkokauppa on pääsääntöisesti helpottamassa päivittäistä toimintaanne erikseen sovittujen tuotteiden osalta.

Tilaa tekstiilit omalla painatuksella

Voit liittää painatuksen jokaiseen blankkoon tuotteeseen suoraan tuotekortista.

Turvallinen maksaminen

Verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osamaksu. Paytrail Oyj.

Matkahuollon pakettitoimitukset

XXS- ja Lähellä -paketit valitsemaasi noutopisteeseen seurannalla.

Noutopalvelu

Voit myös noutaa tuotteet toimistoltamme arkisin klo. 9-17 (ks. yhteystiedot!)

Painatus tekstiiliin?