Ostokori

        

Tuotesuunnittelu

Oletko tutustunut jo tuotteisiimme?

Meiltä löytyy paljon erilaisia tuotteita, joista varmasti löydät mitä etsit. Jos ei, niin teemme sen.

Ota yhteyttä

(+358) 45 78741552

Näyttävä design keskiössä

Haluamme helpottaa urheiluseurojen arkea auttamalla myös tuotesuunnittelussa. Suunnittelemme seurasi tuotekokonaisuuden tai uudistamme ja terävöitämme jo olemassa olevaa tuotteistoa. Kunnioitamme tuotesuunnittelussa seuran tai yrityksen brändiä ja historiaa. Peliasuista, huppareista ja muista tuotteista voidaan personoida myös täysin uniikkeja tuotteita.

Näyttävät tuotteet ovat meille sydämenasia. Tavoitteena on tuoda seuravärejä katukuvaan ja kenttien laidoille. Lopputulos on onnistunut kun asiakkaat käyttävät seuratuotteita ylpeinä.

Laadukkaat tuotteet

Hallitsemme koko tuotteen elinkaaren eri vaiheet ja pyrimme kustannustehokkuuteen seuran tuotehankinnoissa. Samalla haluamme luoda seuroille tuottavia varainhankintamahdollisuuksia.

Kokemuksemme perusteella olemme tehneet tuotteiden esivalintaa ja helpottaneet seurojen työtä. Laatu, kestävyys ja kustannustehokkuus ohjaavat toimintaamme tuotteiden valinnassa.

“Näyttävä ja jopa yksinkertainen design on kaiken kulmakivi. Selkeät värit ja ulkoasu on  toimiva kokonaisuus. Urheiluseuroille tehdessä suunnittelutyötä on myös erittäin tärkeää tutustua asiakkaan historiaan ja seuraväreihin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.”

Esimerkkejä

Tuotesuunnittelusta

Ideasta valmista

Käytämme tuotannossamme vain laadukkaiksi havaittuja materiaaleja ja huomioimme jo tuotesuunnittelussa painatustekniset ratkaisut. Oma tekstiilipainomme ja jälkikäsittely takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Heräsikö kysymyksiä tuotesuunnittelusta?

Olemme koonneet yleisimpiä meille esitettyjä kysymyksiä.

Vastaus:

Käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi heidän tarpeensa tuotteiden osalta. Otamme huomioon seuran värit, logon ja luonnollisesti kohderyhmät ja käyttökohteet. Seuravarusteissa etsimme käyttötarkoitukseen soveltuvimmat tuotteet ja fanituotteissa pyrimme suunnittelemaan tuotteita, jotka soveltuvat myös arkikäyttöön.

Vastaus:

Lähtökohtaisesti emme tee pelkästään design suunnittelua tuotteisiin, joita ei ole hankittu meiltä.Haluamme vaikuttaa koko tuotesuunnittelu- ja valmistusketjuun, jotta voimme olla ylpeitä lopputuloksesta.

Vastaus: 

Ilman muuta teemme. Tarjoamme palvelut ja tuotteet sopivat erinomaisesti myös pienille ryhmille, seuroille tai vaikka yksittäisiin tapahtumiin.

Vastaus: 

Yhden tuotteen design ja itse tuotteen valinta kustantaa 45 €/kpl (sis. alv 24%). Mikäli kyseessä on laajempi palvelupaketti, kuten seuralle rakennettavat oma verkkokauppa sisältäen myös seuravarusteet, on tuotesuunnittelu ilmaista.

Vastaus: 

Kyllä. Olemme sinuun yhteydessä eri painatusmenetelmistä ja tuotteista, jotta saamme varmistettua hyvän ja toivotun lopputuotteen.

Tilaa tekstiilit omalla painatuksella

Voit liittää painatuksen jokaiseen blankkoon tuotteeseen suoraan tuotekortista.

Turvallinen maksaminen

Verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osamaksu. Paytrail Oyj.

Matkahuollon pakettitoimitukset

XXS- ja Lähellä -paketit valitsemaasi noutopisteeseen seurannalla.

Noutopalvelu

Voit myös noutaa tuotteet toimistoltamme arkisin klo. 9-17 (ks. yhteystiedot!)

Painatus tekstiiliin?