Ostokori

        

Tekstiilipainatus

Oletko tutustunut jo tuotteisiimme?

Meiltä löytyy paljon erilaisia tuotteita, joista varmasti löydät mitä etsit. Jos ei, niin teemme sen.

Ota yhteyttä

(+358) 45 78741552

Tuotteista valmista

Tarjoamme monipuolisia painatuspalveluja omassa tekstiilipainossamme. Esimerkiksi peliasujen nimi-, numero- tai mainospainatukset onnistuvat nopeasti ja joustavasti. Painatusmenetelmiä on useita, joten autamme asiakkaitamme valitsemaan kustannustehokkaimman ja kestävämmin painatustavan.

Painatus- ja tuotesuunnittelu kulkevat käsi kädessä. Painettavan kuvan suunnittelu luonnistuu meiltä mainiosti. Autamme tarvittaessa myös painettavan aineiston käsittelyssä.

Kestävät materiaalit

Vuosien kokemus on ohjannut toimintaamme myös materiaalien valinnassa. Käytämme vain laadukkaita ja kestäviä painatusmateriaaleja. Otamme materiaalien valinnassa huomioon myös ympäristön kannalta järkevät vaihtoehdot ja suosimme tuotannossamme ekologisesti kestäviä materiaaleja.

“Meille on sanomattakin selvää että laatu ohjaa toimintaamme. Annamme käyttötakuun painatuksillemme kunhan tuotteita on käsitelty tai pesty ohjeidemme mukaan. Otamme vastuuta siitä että oikeat painotavat ja -materiaalit valitaan kuhunkin tuotteeseen.”

Voit tilata tekstiilipainatukset

Oma tekstiilipaino

Oma painomme takaa onnistuneen lopputuloksen sekä joustavat aikataulut ja toimitukset. Nopeimmillamme pystymme tekemään painatustyön jopa odottaessa. Tuotannossa luotamme vain laadukkaiden valmistajien tuotteisiin.

Heräsikö kysymyksiä tekstiilipainatuksesta?

Olemme koonneet yleisimpiä meille esitettyjä kysymyksiä.

Vastaus:

Käytössämme ovat lähes kaikki painatustavat ja -menetelmät. Mielellämme neuvomme tässäkin asiassa asiakkaitamme valitsemaan kulloiseenkin tarpeeseen oikean painomenetelmän hyvän laadun ja kestävyyden takaamiseksi. Huolehdimme myös, että käyttämämme painomateriaalit kestävät tarkastelua myös ympäristön osalta. Meillä on oma paino Martinkyläntiellä Petikon teollisuusalueella.

Vastaus:

Logo- ja painatusaineisto olisi suositeltavaa toimittaa meille vektorigrafiikkana. Vektorit ovat useimmiten .pdf-, .ai-, .eps-, .svg-päätteisiä tiedostoja. Mikäli ette pysty toimittamaan aineistoa vektorigrafiikkana, toinen vaihtoehto on jpg-kuvatiedosto korkealla resoluutiolla (vähintään 300 dpi). Tarvittaessa voimme pienellä lisäkustannuksella tehdä aineistostanne vektorimuotoisen.

Vastaus: 

Tämä riippuu täysin painatusmäärästä, painatusaiheesta ja myös vaaditusta toimitusaikataulusta. Painatustapoja on on useita erilaisia. Ota meihin yhteyttä ja valitaan yhdessä juuri teidän tuotteellenne paras painatustapa.

Vastaus: 

Ilman muuta. Suosittelemme kuitenkin, että samaan tilaukseen tehdään painatus aina samalla painoaihiolla sekä painovärillä. Mikäli aihio tai design muuttuu, on se silloin oma erillinen tilauksensa.

Myös erivärisiä tekstiilejä, esimerkiksi t-paitoja, voi yhdistää tilauksessa, mikäli painoaihio pysyy samana. Tässä tapauksessa myös hinta pysyy samana eikä tekstiilien värien määrä vaikuta tilauksen loppuhintaan.

Vastaus: 

Suosittelemme ettei yli 30 cm leveätä painatusta tehdä. Mikäli valmistamme esimerkiksi pelipaidan kokonaan alusta asti sublimaatiotekniikalla, voi painatus olla läpi koko pelipaidan. Tällöin painatuksen koon suhteen ei  ole rajoituksia. Lisätietoja löydät painatusohjeet-linkin kautta. Täysin kustomoiduissa tuotteissa painatus tehdään ensin kankaaseen ja sen jälkeen itse tuote ommellaan, joten näissä tuotteissa ei ole painatuksen koon osalta mitään rajoitteita.

Vastaus: 

Onnistuu oikein mallikkaasti, esimerkiksi silkkipainetulla lämpösiirtotekniikalla. Myös suora silkkipainatus tuotteeseen pantone-väreillä luonnistuu. Brodeeratuissa tuotteissa kaikkia pantone-värejä ei välttämättä löydy lankavalikoimista. Tällöin suosittelemme asiakkaalle lähintä mahdollista lankaväriä.

Vastaus: 

Ilman muuta toimitamme luonnoksen nähtäväksi. Tällä tavoin vältytään myös turhilta virheiltä.

Tilaa tekstiilit omalla painatuksella

Voit liittää painatuksen jokaiseen blankkoon tuotteeseen suoraan tuotekortista.

Turvallinen maksaminen

Verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osamaksu. Paytrail Oyj.

Matkahuollon pakettitoimitukset

XXS- ja Lähellä -paketit valitsemaasi noutopisteeseen seurannalla.

Noutopalvelu

Voit myös noutaa tuotteet toimistoltamme arkisin klo. 9-17 (ks. yhteystiedot!)

Painatus tekstiiliin?