Ostokori

        

Seurasopimus

Oletko tutustunut jo seura- ja pelivarusteisiimme?

Meiltä löytyy paljon erilaisia tuotteita, joista varmasti löydät mitä etsit. Jos ei, niin teemme sen.

Ota yhteyttä

(+358) 45 78741552

Kokonaisvaltaista palvelua

Haluamme olla vahvasti mukana kehittämässä seurojen varuste – ja varainhankintaa. Seurasopimuksen myötä varusteiden ja muiden tuotteiden tilaaminen hoituu vaivattomasti yhdestä paikasta. Takaamme tarkoin valittujen tuotemerkkien tuotteille nopeat ja joustavat toimitukset asiakkaan haluamaan paikkaan.
Tekemällä seurasopimuksen ja keskittämällä hankintoja yhteen kanavaan saat kaikki tarvitsemasi tuotteet seuralle vaivattomasti ja nopeasti. Kokemuksemme niin seuratyöstä kuin itse tuotteista on erittäin laaja.

Laadukkaat tuotteet

Tarjoamme vain laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Olemme tehneet puolestasi karsintaa tuotetarjonnassa. Tarjoamme vain hyväksi havaittuja tuotteita. Painatukset teemme ammattitaidolla omassa painossamme ja takaamme niiden kestävyyden ja laadun.

“Kokemuksemme perusteella olemme tehneet tuotteiden esivalintaa ja helpottaneet seurojen työtä. Laatu, kestävyys ja kustannustehokkuus ohjaavat toimintaamme tuotteiden valinnassa.”

Seurakaupat

Seura- ja pelivarusteet

Kaikki yhdestä paikasta

Hankintojen keskittäminen yhteen paikkaan helpottaa kiireistä seura-arkea. Seurasopimukset sisältävät fanituotteiden lisäksi kaiken joukkueiden tarvitseman seura- ja peliasuista leiripaitoihin ja juomapulloihin. Meiltä saat myös juniorijoukkueiden suosimat vaihtoviirit sekä mitalit, pokaalit ja muut turnaustuotteet. Toteutamme myös seurojen mainosmateriaaleja, kuten banderolleja tai roll-upeja. Tarvittaessa vastaamme myös seurojen ennakkolipunmyynnistä.

Usein kysyttyä

Vastaus:

Seurasopimuksia on kahdenlaisia. Laaja sopimus kattaa kaikki seuravarusteet, kuten pelaajien ja taustahenkilöiden varusteet, fanituotteet ja lisäksi muut seuran tarvitsemat tuotteet kuten vaihtoviirit, mitalit, palkinnot ja paljon muuta. Useilla seuroilla on jo voimassa olevat seuravarustesopimukset,joten kevyempi seurasopimus sisältää vain niiden ulkopuolelle jäävät tuotteet.

Vastaus:

Seuravarusteissa luotamme CRAFT-tuotemerkkiin, jonka saatavuus on todella hyvällä tasolla. Mikäli tuotetta ei ole meillä varastossa, tulevat ne Ruotsin päävarastosta minimissään kahdessa viikossa. Oma tekstiilipainomme mahdollistaa tarvittaessa nopeatkin toimitukset.

Vastaus: 

Asiakas saa meiltä palvelut ja tuotteet yhdestä paikasta. Samalla säästät aika ja rahaa. Toteutamme seuroille erilaisia varainhankintakampanjoita ja edistämme samalla seuran brändin näkyvyyttä katukuvassa tai viemällä tuotteita jopa kansainväliseen myyntiin. Hyötyjä on paljon, ja kerromme niistä mielellämme lisää.

Vastaus: 

Sopimukset ovat voimassa 3-5 vuotta. Esimerkiksi seuravarusteissa on tärkeää että valitsemme sellaiset peliasu- ja varustemallistot, jotka eivät muutu sopimuskauden aikana.

Tilaa tekstiilit omalla painatuksella

Voit liittää painatuksen jokaiseen blankkoon tuotteeseen suoraan tuotekortista.

Turvallinen maksaminen

Verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osamaksu. Paytrail Oyj.

Matkahuollon pakettitoimitukset

XXS- ja Lähellä -paketit valitsemaasi noutopisteeseen seurannalla.

Noutopalvelu

Voit myös noutaa tuotteet toimistoltamme arkisin klo. 9-17 (ks. yhteystiedot!)

Painatus tekstiiliin?