Ostokori

        

Kampanjat

Oletko tutustunut jo tuotteisiimme?

Meiltä löytyy paljon erilaisia tuotteita, joista varmasti löydät mitä etsit. Jos ei, niin teemme sen.

Ota yhteyttä

(+358) 45 78741552

Aiheesta lisää

Kampanjat

Neljä tärppiä onnistuneeseen kampanjaan

Monella seuralla on hyviä kokemuksia tuottavista kampanjoista. Parhaimmillaan tuotteita on myyty useita satoja, minkä myötä on saatu lisää varoja seuralle …

Lue lisää

Kampanjalla tukea seuralle

Haluamme tukea seurojen varainhankintaa ja edistää seurabrändin rakentamista. Tyylikkäät kampanjatuotteet ovat erinomainen tapa hankkia varoja seuralle, vahvistaa jäsenistön yhteenkuuluvaisuuden tunnetta ja tuoda seuravärejä katukuvaan. Lopputulos on onnistunut, jos kampanjatuotteita kannetaan ylpeästi myös vapaa-ajalla. Suunnittelemme tyylikkäät kampanjatuotteet seuran toiveet huomioon ottaen.

Kampanjamme toteutetaan ennakkotilausperiaatteella, joten ne ovat seuroille täysin riskittömiä eikä niihin tarvitse sitoa rahaa etukäteen. Tuotteet teetetään tilausten perusteella, joten jokainen myyty tuote on suoraa tuottoa.

Vaivaton toteutus

Tarjoamme seuralle kampanjamateriaalit markkinoinnin tueksi ja teemme tilausprosessin mahdollisimman helpoksi. Kampanjan kesto sekä sopivat myynti- ja markkinointikanavat sovitaan etukäteen seuran kanssa.

“FC Honka ry kiittää Suomen Urheilutekstiileitä hienosti hoidetusta kampanjan t-paitapainatuksista ja -toimituksista. FC Honka ry:n suunnitteleman kampanjan kumppaniksi valittiin Suomen Urheilutekstiilit, joka vastasi kampanjapaitojen toteutuksista, painatuksista ja postituksista. Meidän näkökulmastamme koko prosessi hoitui todella hyvin ja mutkattomasti. Kiitoksia!”.

  • Petri Harainen / Toiminnanjohtaja, FC Honka ry.

Online-kampanjoihin

Kampanja päätyttyä

Kampanjan päätyttyä toimitamme tuotteet seuralle. Tarvittaessa toimitamme tilatut tuotteet joukkueittain lajiteltuina tai postitse suoraan tilaajille. Lisäksi tarjoamme kampanjan päätyttyä seuralle jälkimyyntikanavan lisätilauksia varten.

Monet asiakkaamme ovat kokeneet kampanjatoteutuksen niin toimivaksi, että kampanjoita toteutetaan useampia vuodessa.

Heräsikö kysymyksiä kampanjastamme?

Olemme koonneet yleisimpiä meille esitettyjä kysymyksiä.

Vastaus:

Sivuiltamme löytyy erilaisia kampanjamalleja ja tuotevaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua etukäteen. Käymme kuitenkin aina kampanjan yksityiskohdat henkilökohtaisesti läpi asiakkaan kanssa.

Vastaus:

Ei tarvitse. Tuotteet laskutetaan toimitusten jälkeen tai loppuasiakas maksaa tuotteen tilatessaan sen verkkokaupasta. Yksittäisellä tilaajalla on myös mahdollisuus ostaa tuota osamaksulla tai laskulla. Yleensä tehokkain tapa on kerätä tuotteista ennakkotilauksia ja aktivoida samalla asiakaskuntaa.

Vastaus:

Ilman muuta. Markkinointimateriaalit kuuluvat kampanjoissa aina palvelukokonaisuuteen. Meiltä löytyy paljon tietotaitoa kampanjoiden läpiviemiseen, jotta ne saadaan vietyä läpi mahdollisimman tehokkaasti ja vaivattomasti.

Vastaus:

Hyväksi havaittu kampanja-aika on noin kaksi viikkoa. Tällä tavalla kampanja saadaan vietyä läpi aktiivisella otteella. Kampanjan kesto sovitaan kuitenkin aina erikseen seuran kanssa.

Tilaa tekstiilit omalla painatuksella

Voit liittää painatuksen jokaiseen blankkoon tuotteeseen suoraan tuotekortista.

Turvallinen maksaminen

Verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osamaksu. Paytrail Oyj.

Matkahuollon pakettitoimitukset

XXS- ja Lähellä -paketit valitsemaasi noutopisteeseen seurannalla.

Noutopalvelu

Voit myös noutaa tuotteet toimistoltamme arkisin klo. 9-17 (ks. yhteystiedot!)

Painatus tekstiiliin?