Ostokori

        

E-Liput

Oletko tutustunut jo tuotteisiimme?

Meiltä löytyy paljon erilaisia tuotteita, joista varmasti löydät mitä etsit. Jos ei, niin teemme sen.

Ota yhteyttä

(+358) 45 78741552

Helpotusta lipunmyyntiin

Palveluiden digitalisoituessa tapahtumien lipunmyyntikin siirtyy yhä enemmän verkkoon. Näin ollen liput ovat ostettavissa ympäri vuorokauden ja seura saa hyvää ennakkotietoa tulevasta yleisömäärästä. Liput toimitetaan tilaajille PDF-tiedostona sähköpostiin, josta ne voi tulostaa ja näyttää älypuhelimen näytöltä tapahtumaan saapuessa.

Luomme tapahtumat verkkoon yhdessä sovitulla tavalla ja vuokraamme seuroille helppokäyttöiset lipunlukijalaitteet tapahtumiin. Vastaamme myös ennakkolipunmyynnin asiakaspalvelusta.

Yhdestä paikasta enemmän

Yhdistämällä lipunmyynnin meidän ylläpitämään seurakauppa sivustoon saa asiakas helpon ja miellyttävän ostotapahtuman myös muiden seuran tuotteiden osalta. Otteluun menossa ja kaulahuivi tai pipo puuttuu. Ottelulipun oston yhteydessä voi samalla kertaa tilata myös fanikamat, helppoa. Pidämme myös huolen että rekisteröityneet asiakkaat saavat tietoa seuran uutuustuotteista ja mahdollisista kampanjoista.

Lipunmyyntiä lisää

Asiakkaita voidaan hinnoittelun avulla ohjata ostamaan lippunsa jo ennakkoon. Tavallisesti ennakkoliput ovat hieman edullisempia kuin tapahtuman portilla myydyt pääsyliput. Ennakkolipun ostaneille kannattaa järjestää tapahtumassa myös erillinen sisäänpääsy, jotta he välttyvät jonottamiselta. Sujuva sisäänpääsy ja edullisempi hinnoittelu kannustavat asiakkaita ostamaan lippunsa jatkossakin jo ennakkoon.

Tilaa tekstiilit omalla painatuksella

Voit liittää painatuksen jokaiseen blankkoon tuotteeseen suoraan tuotekortista.

Turvallinen maksaminen

Verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osamaksu. Paytrail Oyj.

Matkahuollon pakettitoimitukset

XXS- ja Lähellä -paketit valitsemaasi noutopisteeseen seurannalla.

Noutopalvelu

Voit myös noutaa tuotteet toimistoltamme arkisin klo. 9-17 (ks. yhteystiedot!)

Painatus tekstiiliin?