PPS – WSWU – Aikuisten collegepaita

Anna tukesi Ukrainan konfliktista kärsiville lapsille. Tästä voit tilata PPS:n logolla varustetun kampanjaa varten suunnitellun Unisex -collegepaidan, jonka tuotto menee lyhentämättömänä Pelastakaa Lapset ry:lle ja olet mukana tärkeässä tehtävässä. Tuote on suunniteltu vain tätä kampanjaa varten, tätä et muualta saa.

Tuen määrä:

  • 22.00€ /collegepaita

Kiitos tuestasi!

Tuotetiedot:
O-aukkoinen collegepaita, jonka mitoitus sopii sekä miehille että naisille (Unisex). Paksu niskanauha, joustava resori helmassa ja hihansuissa. Materiaali: 65 % polyesteri/35 % puuvilla.

Ilmainen toimitus kaikkiin yli 90€:n tilauksiin!

  • Toimituskulut 3.90€/lähetys seurannalla
  • Tuotteiden toimitusaika n. 3-5 arkipäivää
  • Tarkistathan tekstiilien kokotaulukot huolella ennen tilausta
Paytrail maksutavat

Pelastakaa Lapset on toiminut Ukrainassa vuodesta 2014 lähtien. Tällä hetkellä autamme kriisistä kärsiviä lapsia ja perheitä Ukrainassa ja lähimaissa, kuten Romaniassa, Liettuassa ja Puolassa. Esimerkiksi Romaniassa olemme läsnä rajanylityspaikoilla sekä vastaanottokeskuksissa.

Näin autamme lapsia:

1. Autamme lapsia selviytymään talvesta

Lukuisat lapset ovat joutuneet pakenemaan kodeistaan mukanaan vain yllään olevat vaatteet. Ilman riittävää suojaa ja vaatetusta he altistuvat kylmälle, sateelle ja lumelle.

Toimitamme perheille talvipakkauksia, jotka sisältävät muun muassa talvivaatteita ja peittoja. Lisäksi monilla kotoaan lähteneillä ja tilapäisessä majoituksessa asuvilla on vaikeuksia maksaa lämmityskulut ja ostaa lapsilleen talvivaatteita. Siksi jaamme perheille käteisapua, jolla he voivat ostaa vaatteita ja lämmittimiä sekä maksaa vuokran ja lämmityksen.

Pelastakaa Lapset jakaa ruokaa ja tarvikkeita pakoreittien varsilla. Kuva: Dan Stewart / Pelastakaa Lapset

2. Varmistamme, että lapset saavat riittävästi ravintoa

Jo ennen kriisin kärjistymistä noin 400 000 lasta Ukrainassa tarvitsi humanitaarista apua. Nyt yhä useampaa lasta uhkaa tilanne, jossa heillä ei ole riittävästi syötävää.

Pelastakaa Lapset toimittaa lapsille ja perheille hätäapua, kuten ruokaa, puhdasta vettä ja hygieniatarvikkeita. Lisäksi jaamme perheille ruokalahjakortteja sekä käteisapua, jolla he ostavat ruokaa ja lääkkeitä.

3. Autamme lapsia löytämään kadonneet perheenjäsenet

Konfliktin ja pakomatkan aikana osa lapsista eksyy vanhemmistaan ja perheenjäsenistään. Osa lapsista taas joutuu ylittämään rajan yksin, kun vanhempien on jäätävä kotimaahan.

Huolehdimme lapsista, jotka ovat joutuneet pakomatkalla eroon perheestään. Autamme etsimään heidän vanhempansa ja saattamaan heidät uudelleen yhteen.

Pelastakaa Lasten työntekijät pakkaavat ruokaa lähetettäväksi Romaniasta Ukrainaan. Kuva: Pelastakaa Lapset

4. Järjestämme lapsille psykososiaalista tukea

Konflikti vaikuttaa lasten mielenterveyteen. He saattavat nähdä väkivaltaa, haavoittua, kokea pommituksia sekä joutua pakenemaan kodeistaan.

Järjestämme lapsille psykologista tukea Ukrainassa ja lähimaissa, jotta he voivat toipua traumaattisista kokemuksistaan. Lisäksi koulutamme opettajia, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä ja järjestöjen työntekijöitä, jotta he pystyvät tarjoamaan lapsille psykologista ensiapua.

Pelastakaa Lapsilla on myös lapsiystävällisiä tiloja Ukrainassa ja sen lähimaissa. Niissä lapset saavat leikkiä, oppia ja tavata kavereitaan rauhassa ja unohtaa hetkeksi sodan kauhut.

5. Huolehdimme lasten terveydestä

Pelastakaa Lapset tukee perusterveydenhuoltoa Ukrainassa, jotta lapset pääsevät kriisinkin keskellä terveydenhoidon piiriin.

Lisäksi kotoaan paenneet ihmiset joutuvat usein elämään ahtaissa oloissa, mikä altistaa heidät sairauksille, kuten koronavirukselle. Jaamme perheille hygieniatarvikkeita, jotta he voivat ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Jaamme hygieniatarvikkeita Ukrainassa myös terveydenhuollolle.

6. Mahdollistamme kouluun pääsyn

Lasten on tärkeää päästä takaisin kouluun mahdollisimman pian kriisin puhkeamisen jälkeen. Koululla on iso vaikutus lasten mielenterveyteen, sillä se tuo heidän elämäänsä vakautta, rutiineja ja sosiaalisia kontakteja.

Ukrainasta paenneet lapset leikkivät Pelastakaa Lasten lapsiystävällisessä tilassa Romanian vastaanottokeskuksessa. Kuva: Dan Stewart / Pelastakaa Lapset

Pelastakaa Lapset kouluttaa Ukrainassa opettajia ja koulupsykologeja, jotta he voivat tarjota psykososiaalista tukea traumaattisia asioita nähneille lapsille.

Olemme valmiudessa perustamaan tilapäisiä oppimiskeskuksia Ukrainan lähimaihin, joihin lapset ja perheet pakenevat. Lisäksi jaamme kotoaan paenneille lapsille koulutarvikkeita, jotta he voivat jatkaa opintojaan.

Olemme myös valmiudessa kunnostamaan ukrainalaisia kouluja ja päiväkoteja heti kun turvallisuustilanne sen sallii, jotta lapset voivat palata opiskelemaan.

Ukrainan lapset tarvitsevat apuasi – osallistu kampanjaan ja auta heitä jo tänään!

 

Päivitetty viimeksi 15.3.2022

Lisätiedot

Paino 0,15 kg
Väri

Meleerattu harmaa

Koko

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Kategoria

Miehet, Naiset

KOKO(B) PITUUS OLKAPÄÄLTÄ(a) 1/2 RINNANYMPÄRYS
XS64 cm46 cm
S67 cm50 cm
M70 cm54 cm
L73 cm59 cm
XL76 cm64 cm
2XL79 cm69 cm
3XL82 cm75 cm
Jos et ole aivan varma tuotteen koosta, etsi samankaltainen tuote kaapistasi ja vertaile tuotteiden mittoja keskenään. Tämän pitäisi auttaa sinua oikean koon valitsemisessa. Mitat voivat vaihdella 1-2cm. Tuote tehdään suoraan tilauksesta, joten olethan tarkka mittojen suhteen ennen kuin teet tilauksen, kiitos