Ostokori

        

Uutiset

Neljä tärppiä onnistuneeseen kampanjaan

Monella seuralla on hyviä kokemuksia tuottavista kampanjoista. Parhaimmillaan tuotteita on myyty useita satoja, minkä myötä on saatu lisää varoja seuralle ja enemmän seuravärejä katukuvaan.

Näiden vinkkien avulla tehostat oman seurasi kampanjaa ja saavutat yhä parempia tuloksia.

 Tuotesuunnittelu

Tuotteiden ulkoasu on kaiken keskiössä. Tyylikkäitä tuotteita halutaan ostaa ja kantaa ylpeinä. Kampanjatuottojen lisäksi näyttävillä tuotteilla rakennetaan myös entistä vahvempaa seurakulttuuria. Ne tuovat seuravärejä katukuvaan ja kenttien laidoille ja vahvistavat yhteisöllisyyden tunnetta. Usean seuran kohdalla hittituotteista on toteutettu myös uusintakampanjoita.

 Tuotevalinnat

Kampanjan tuotekirjo kannattaa rajata riittävän tiukasti, jotta tilaaja ei joudu runsaudenpulaan. Usein kampanja on tehokkain, jos se toteutetaan vain yhdellä tuotteella ja enintään kahdella värillä. Liian laaja tarjonta johtaa usein päättämisen vaikeuteen. Mitä yksinkertaisempi kampanja, sitä helpompi on tilaajan ostopäätös.

 Aktiivinen ote

Seurojen ei tarvitse panostaa kampanjaan rahaa, mutta vaivannäkö palkitaan. Aktiivinen ote seuran sisällä johtaa parempaan lopputulokseen. Kampanjalle kannattaa asettaa seuran sisällä selkeä tulostavoite, joka kannustaa aktiiviseen myyntiin. Kampanjaa kannattaa myös nostaa tasaisesti esiin seuran sosiaalisen median kanavissa ja sisäisissä viestintäkanavissa.

 Joukkueiden aktivointi

Ryhmässä on voimaa. Joukkueet ovat usein tiiviitä yksikköjä seuran sisällä. Tehokkaassa kampanjassa osallistetaan koko seuraväkeä, joukkueita, joukkueenjohtajia ja pelaajia. Jos joukkueet innostuvat tuotteesta, ne tilataan usein kerralla koko ryhmälle. Joukkueiden aktivoiminen on hyvä väylä onnistuneeseen kampanjaan.

Tutustu: Palvelut -> Kampanjat

Jaa

Kaikki yhdestä paikasta

Nimestämme huolimatta meiltä saa muutakin kuin tekstiilituotteita. Kehittämämme palvelukokonaisuus kattaa useita eri tuoteryhmiä. Tarjoamme asiakkaillemme uusia toimintatapoja ja paljon tuotteita eri käyttötarpeisiin. Pyrimme tehostamaan seurojen tuotehankintoja ja ajankäyttöä sekä tukemaan varainhankintaa. Haluamme tarjota seuroille kaiken yhdestä paikasta.

Myös yritykset voivat tukea suomalaista urheilua tekemällä tuotehankintojaan meiltä. Yritykset voivat halutessaan ohjata ostojensa tuottoja esimerkiksi vähävaraisille juniorijoukkueille.

”Suomen Urheilutekstiilit huolehtii Länsi-Vantaan ylpeyden fanituotemyynnistä alusta loppuun – vaivatonta ja huoletonta, sillä homma toimii. Eikä pidä unohtaa loistavia kampanjoita ja saumatonta tapahtumayhteistyötä, joiden myötä spesiaalituotteet löytävät tiensä kannattajien käyttöön ja isompien turnaustemme mitalit ja pokaalit hoituvat palkintopöydälle sovitulla tavalla. Lämpimät suosittelut.”

  • Kim Ekroos / Toiminnanjohtaja, Vantaan Jalkapalloseura  ry.

Kasvava tuotetarjonta

Laajennamme tuotetarjontaamme jatkuvasti. Luotamme vain vahvoihin tuotemerkkeihin ja ylläpidämme toimintamme korkeaa laatua. Esittelemme tuotetarjontaamme muun muassa vaihtuvilla kuukausitärpeillä. Tutusta tarjontaamme ja ota rohkeasti yhteyttä.

Oletko tutustunut palveluihimme?

Meiltä löytyy paljon työkaluja seuroille. Tutustu palveluihimme ja helpota seura-arkeasi.

Ota yhteyttä

(+358) 45 78741552

Tilaa tekstiilit omalla painatuksella

Voit liittää painatuksen jokaiseen blankkoon tuotteeseen suoraan tuotekortista.

Turvallinen maksaminen

Verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osamaksu. Paytrail Oyj.

Matkahuollon pakettitoimitukset

XXS- ja Lähellä -paketit valitsemaasi noutopisteeseen seurannalla.

Noutopalvelu

Voit myös noutaa tuotteet toimistoltamme arkisin klo. 9-17 (ks. yhteystiedot!)

Painatus tekstiiliin?