Ostokori

        

Uutiset

Suomen Urheilutekstiilit – Seuraväreillä on väliä!

Suomen Urheilutekstiilit Oy on vuonna 2018 perustettu suomalainen urheiluseurojen ja –joukkueiden seura-asusteiden ja fanituotteiden painamiseen ja tuottamiseen keskittynyt yritys. Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista urheilu- ja seurakulttuuria tuomalla seuravärejä yhä vahvemmin arkeen, kenttien laidoille ja katukuvaan.

Yrityksen taustalla olevat henkilöt ovat vaikuttaneet pitkään muun muassa seurajohtotehtävissä, kilpaurheilussa, verkkokauppa-alalla sekä urheilumedian parissa. Urheilu on meille sydämen asia ja elämäntapa.

Ennen nykymuotoisen toiminnan aloittamista toimimme tietoisesti läheisessä yhteistyössä vain kahden seuran kanssa. Sen aikana loimme vankkaa seurayhteistyötä, teimme seuratason tarvekartoitusta ja kehitimme palvelua kohti sitä, missä tänä päivänä olemme. Tunnemme seuratoiminnan haasteet ja haluamme omalta osaltamme helpottaa urheiluseurojen arkea.

Olemme luoneet yhteistyöseuroillemme myös täyden palvelun verkkokaupparatkaisuja seuratekstiileille ja fanituotteille. Oman seuratoimintakokemuksemme pohjalta tiedämme, että urheiluseuroissa aika ja resurssit ovat usein rajallisia. Verkkokaupparatkaisumme myötä olemme halunneet vastata tarpeeseen tarjoamalla aina tilauksesta loppuasiakkaalle asti automatisoidun prosessin.

Arjen helpottamisen lisäksi haluamme tarjota seuroille uusia varainhankintamahdollisuuksia. Monet yhteistyöseuramme ovat toteuttaneet avullamme jo useita onnistuneita ja tuottavia kampanjoita. Tarjoamme seuroille myynnin tueksi myös valmiita markkinointimateriaaleja.

Laaja seurayhteistyö, kattavat palvelukonseptit ja verkkokaupparatkaisut ovat toimintamme kivijalka, mutta yksittäiset joukkueet ovat meille aivan yhtä tärkeitä. Verkkosivuiltamme löydät kätevästi tarjoamamme tuotteet. Tuotekatalogimme olemme valinneet sen mukaisesti, mitkä tuotteet ovat kokemustemme perusteella laadukkaita ja hyviksi havaittuja.

Toimintaamme on kuulunut alusta lähtien keskeisenä osana myös yhteiskuntavastuu. Monet yhteistyöseuroistamme ohjaavat tuotemyynnistä saamiaan tuloja esimerkiksi vähävaraisten harrastajien tukemiseen ja olemme matkan varrella rohkaisseet uusia seuroja toimimaan samoin.

Myös aktiivinen osallistuminen ja vaikuttaminen ovat meille tärkeitä. Haluamme olla mukana vaikuttamassa kotimaisen urheilu- ja seurakulttuurin kehittymiseen ja jättää siihen oman kädenjälkemme.

Jaa

Kaikki yhdestä paikasta

Nimestämme huolimatta meiltä saa muutakin kuin tekstiilituotteita. Kehittämämme palvelukokonaisuus kattaa useita eri tuoteryhmiä. Tarjoamme asiakkaillemme uusia toimintatapoja ja paljon tuotteita eri käyttötarpeisiin. Pyrimme tehostamaan seurojen tuotehankintoja ja ajankäyttöä sekä tukemaan varainhankintaa. Haluamme tarjota seuroille kaiken yhdestä paikasta.

Myös yritykset voivat tukea suomalaista urheilua tekemällä tuotehankintojaan meiltä. Yritykset voivat halutessaan ohjata ostojensa tuottoja esimerkiksi vähävaraisille juniorijoukkueille.

”Suomen Urheilutekstiilit huolehtii Länsi-Vantaan ylpeyden fanituotemyynnistä alusta loppuun – vaivatonta ja huoletonta, sillä homma toimii. Eikä pidä unohtaa loistavia kampanjoita ja saumatonta tapahtumayhteistyötä, joiden myötä spesiaalituotteet löytävät tiensä kannattajien käyttöön ja isompien turnaustemme mitalit ja pokaalit hoituvat palkintopöydälle sovitulla tavalla. Lämpimät suosittelut.”

  • Kim Ekroos / Toiminnanjohtaja, Vantaan Jalkapalloseura  ry.

Kasvava tuotetarjonta

Laajennamme tuotetarjontaamme jatkuvasti. Luotamme vain vahvoihin tuotemerkkeihin ja ylläpidämme toimintamme korkeaa laatua. Esittelemme tuotetarjontaamme muun muassa vaihtuvilla kuukausitärpeillä. Tutusta tarjontaamme ja ota rohkeasti yhteyttä.

Oletko tutustunut palveluihimme?

Meiltä löytyy paljon työkaluja seuroille. Tutustu palveluihimme ja helpota seura-arkeasi.

Ota yhteyttä

(+358) 45 78741552

Tilaa tekstiilit omalla painatuksella

Voit liittää painatuksen jokaiseen blankkoon tuotteeseen suoraan tuotekortista.

Turvallinen maksaminen

Verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osamaksu. Paytrail Oyj.

Matkahuollon pakettitoimitukset

XXS- ja Lähellä -paketit valitsemaasi noutopisteeseen seurannalla.

Noutopalvelu

Voit myös noutaa tuotteet toimistoltamme arkisin klo. 9-17 (ks. yhteystiedot!)

Painatus tekstiiliin?